Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Bünyeda bulunan insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna kızılınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Web sitesine giriş yaptığım andan sarrafiyelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan proseste, Tavzih Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin maslahatlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek done işleme sürecine örtüsüz rızamın olduğunu akseptans, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz hileındı. Teşekkürname Ederiz.

Yanlış montaj veya hizmet, kapının başarımını aksi etkileyebilir. Bu nedenle, yangın kapkaloriın montajının profesyoneller aracılığıyla konstrüksiyonlması ve derneşik olarak muayene edilmesi önemlidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Binalarda belli başlı standartlarda bucak alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS Yangın Merdiveni Kapısı EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya ehil olması gerekir. Bu oluş, bapnın yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar. Kapanma mekanizması, kapının güvenliğini ve etkinliğini fazlalıkrır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve hareket afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında elan yeğin anlaşılacaktır.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Kayranında bilirkişi ve sertifikalı membaçılarımızın yardımları ile her projeye şık yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında hiçbir taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page